Vaikuta ja tee ero

Huolimatta siitä, minkä heikkouden luulet sinulla olevan; tai riippumatta siitä, mitä puutteita tai takaiskuja olet kohdannut; Jumala haluaa antaa sinulle jumalallisen voimansa. Hän haluaa vaikuttaa ja tehdä eron ja viedä sinut pidemmälle kuin uskoit koskaan olevan mahdollista.

Koraani kertoo meille Badrin taistelusta. Tässä taistelussa uskovaisia oli noin 300 ja vihollisia noin 3000. Koraanissa sanotaan:

“Jumala näytti sinulle unessa, että heitä oli vähän, sillä jos Hän olisi näyttänyt, että heitä olikin paljon, te olisitte menettäneet rohkeutenne ja kiistelleet keskenänne, mutta Jumala varjeli teitä. Hän tietää, mitä ihmisen mielessä liikkuu. Kun te kohtasitte, Hän antoi heidän näyttää teistä vähälukuisilta ja teki teidät vähälukuisiksi heidän silmissään, jotta Hän ratkaisisi asian, joka oli jo päätetty. Kaikki päätyy Jumalan luo.” (Koraani 8:43-44 / Jaakko Hämeen-Anttilan käännös)

Mitä tapahtui? Jumala vaikutti ja teki eron.

Kaikkivaltias Jumala voi saada sinut näyttämään suuremmalta kuin todellisuudessa olet. Hän voi saada sinut näyttämään voimakkaammalta. Hän osaa moninkertaistaa vaikutusvaltasi, voimasi, lahjakkuutesi ja tulosi. Sinun ei tarvitse selvittää sitä kaikkea. Sinun tarvitsee vain luottaa Häneen. Jos luotat Häneen ja heräät joka päivä odottamaan Hänen kauas ja pidemmälle yltävää suosiotaan, niin tulet näkemään, että Hän tekee eron kaikilla elämäsi osa-alueilla. Joten:

“Uskovaiset, muistakaa Jumalan teille osoittamaa armoa, kun jotkut halusivat käydä teihin käsiksi, mutta Hän esti heidän aikeensa. Pelätkää Jumalaa. Uskovaiset luottakoot Jumalaan.” (Koraani 5:11 / Jaakko Hämeen-Anttilan käännös)

Lähde: Käännetty suomeksi sekä kirjan että videon pohjalta Noble Words, Abolfazl Sabouri

Author: Editor