Muutos suurempaan siunaukseen

Koraani kertoo meille Joosefin tarinasta. Joosef ja hänen isänsä Jaakob olivat hyvin läheisiä. Itse asiassa Joosef oli Jaakobin suosikkilapsi. Joosefin veljet päättivät tappaa hänet. He veivät hänet pois ja heittivät kaivoon. Siinä vaiheessa Jaakob luuli Joosefin olevan kuollut ja eli hyvin surullisena kunnes hän sai tietää, että Joosef oli todellakin elossa ja asui Egyptissä. Jonkin ajan kuluttua Joosefista, jonka he halusivat tappaa, tuli kuningas. Kaikkivaltias Jumala sanoo tästä:

”Näin vahvistimme Joosefin aseman siinä maassa, niin että hän saattoi kulkea siellä, minne tahtoi. Me annamme armomme, kenelle tahdomme, emmekä hukkaa hyväntekijän palkkaa.” (Koraani 12:56 / Jaakko Hämeen-Anttilan käännös)

Ystävä! Sellainen meidän Jumalamme on. Hänellä on tulevaisuudessasi muutoksia, jotka asettavat sinut asemaan, jota et ansainnut. Aivan kuten Joosefin kohdalla, Jumala tulee sanomaan: “Aion siirtää heidät takaa eteenpäin; pätemättömästä äkillisesti päteväksi; alaspäin katsotusta tai epäkunnioituksesta arvostetuksi ja arvostetuksi”.

Jumala sanoo sinulle: ”Aion siunata sinua tarkoituksella. Aion siirtää sinut ylös. Aion nopeuttaa unelmiasi. Aion antaa sinulle sen, mitä et ansainnut. Aion siirtää sinut asemaan, johon et olisi koskaan voinut päästä yksin.” Valmistaudu siihen nyt. Pysy uskossa, pysy Sanassa, noudata Hänen käskyjään, pysy uskollisena ja ole hurskas ja kärsivällinen, kuten Jumala Kaikkivaltias sanoi:

”…Joka pelkää Jumalaa ja on kärsivällinen, tietäköön, ettei Jumala hukkaa hyväntekijöiden palkkaa.” (Koraani 12:90 / Jaakko Hämeen-Anttilan käännös)

Ole varma, että Jumala siirtää sinut suuremman siunauksen paikkaan. Muista, että Kaikkivaltias Jumala sanoi:

”…Me annamme armomme, kenelle tahdomme, emmekä hukkaa hyväntekijän palkkaa.” (Koraani 12:56 / Jaakko Hämeen-Anttilan käännös)

Lähde: Käännetty suomeksi sekä kirjan että videon pohjalta Noble Words, Abolfazl Sabouri

Author: Editor