Totuuden veri

On sanottu täysin asiaan kuuluvasti, että jokainen päivä on ashura ja jokainen paikka Karbala. Se on elämän itsensä ainutlaatuinen olennaisuus. Tämä oli hirvittävää aikaa islamille – aikaa, jolloin tyrannien nuolet upposivat syvälle viimeisen profeetan, Muhammadin (rauha hänelle ja hänen perheelleen) jälkikasvun ruumiisiin. Kun nuorimmalta sylilapselta, Ali Asgharilta, kiellettiin vesi. Kun uskon puolustajan, Abbasin, kummatkin kädet viillettiin poikki veden tuomisesta janoisille naisille ja lapsille.

Imaami Husainia (rauha hänelleI) vaadittiin alistumaan diktaattorille, joka oli diktaattorin poika ja niiden pojanpoika, joiden sydän oli mustasukkaisuuden ja ahneuden täyttämä, ja joka piti ystävinään niitä, joiden hän tiesi sokeasti tai tietoisesti tukevan vihamielisyyttään pyhän profeetan (rauha hänelle ja hänen perheelleen) talonväkeä (rauha heille) kohtaan.

Muslimien valta oli tullut tyranniaksi ja oli sellaisten ihmisten käsissä, jotka olivat vihamielisiä islamille, ja jotka lietsoivat solvaavaa ja ilkeää propagandakampanjaa pyhän profeetan perhettä ja heidän seuraajiaan kohtaan – herjausta, joka jatkuisi monia vuosisatoja.

Imaami Husainin (rauha hänelle) muistaminen on viesti niille, jotka halusivat tuhota islamin, ja niille, jotka vieläkin sokeasti tai tietoisesti seuraavat niiden tietä, jotka halusivat tuhota alkuperäisen islamin, jollaisena pyhä profeetta (rauha hänelle ja hänen perheelleen), hänen lähin perheensä ja heitä seuraavat uskovaiset sitä harjoittivat. Tänään Husainin (rauha hänelle) henki elää jokaisessa valaistuneessa sielussa, jonka motto on: “Elä niin kuin Ali, kuole niin kuin Husain.” Koska Imaami Alin (rauha hänelle) elämä oli profeetan (rauha hänelle ja hänen perheelleen) peilikuva, ja hän oli lähin pyhälle profeetalle ja Husainin kuolema on äärimmäinen esimerkki palvonnasta ja uhrauksesta.

Tässä muharramin kuussa todelliset uskovaiset syventyvät Husainin (rauha hänelle) hengellisyyteen. Tämän puhtaan kuukauden aikana kyyneleet virtaavat tuoden esille tuskan Husainin (rauha hänelle) muistoksi. On vain yksi Husain. Ikuinen Husain. Maaimankaikkeuden Husain. Husain, ihmisten lunastaja ja äärimmäinen esimerkki uhrauksesta sen totuuden tähden, josta ihmiskunta todella on riippuvainen.

“Älä pidä kuolleina niitä, jotka on surmattu Jumalan tiellä. He elävät Jumalan luona onnellisina siitä armosta, jonka Jumala on heille osoittanut…” (Pyhä Koraani 3:169-170)

Lähde: Alkuperäisen artikkelin on kirjoittanut Sayyed Fadhil Bahr-ul-Uloom, poimittu sivulta http://www.playandlearn.org

Author: Editor